Gastenboek

Heb je een leuke workshop ervaring gehad en wil je een bericht achterlaten, dan kan dat hier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Trudy Stoekenbroek uit Almere heeft geschreven op 13 december 2017
Gisteravond met leden van onze Personeelsvereniging een workshop glasdecoratie gevolgd. Zelf ben ik niet zo'n crea Thea en tijdens het "schilderen" vroeg ik mij dan ook af wat gaat dit worden. Het eindresultaat was fantastisch. Dat ik dat gemaakt had verbaasde mij. Ook de andere dames waren blij met hun gemaakte schaal. Alexandra bedankt voor de goede uitleg en het uitzoeken van de perfect bijpassende kleuren verf. In 2018 zullen wij zeker deze workshop nog eens uitzetten naar onze leden. Ook zijn er nog andere workshops waar belangstelling voor is. Dus tot in 2018
Ans Duin uit Almere heeft geschreven op 25 november 2017
Gisteravond bi Alexandra aan de lange keukentafel een glazen schaal gemaakt met voorstelling kat en daarna de onderkant beschilderd. Het omdraaien van de schaal ging met veel oh's en ah's gepaard van mijzelf en de overige dames. Ik had niet gedacht dat het dit fantastische effect zou hebben. Alexandra je bent een fantastische gastvrouw en geduldige bekwame teacher. In januari kom ik weer voor de boedaschaal, noteer me alvast. groetjes, Ans Duin
Beheerdersantwoord van: admin
Dank je wel Ans, ook altijd spannend als ik een echter schilderes aan tafel heb. Foto van de schaal staat intussen in de fotogalerij.
Tessie uit Almere heeft geschreven op 15 november 2017
gefeliciteerd met je mooie site heeft een hele mooie uitstraling en is duidelijk
Roeli uit Almere heeft geschreven op 13 november 2017
Ik heb diverse workshops bij je gevolgd. Het is gezellig, je geeft goede adviezen of bijsturing en elke keer ga ik blij naar huis met een geweldig resultaat. Ik hoop nog heel vaak bij je te komen.
Herma van Heulen uit Almere Haven heeft geschreven op 5 november 2017
De workshop glasdecoratie, die ter gelegenheid van mijn afscheid was georganiseerd, was een groot succes. Man, vrouw, jong of oud; iedereen vond het leuk om te doen en alle collega's gingen trots met het resultaat naar huis. Dank aan Alexandra en haar moeder!
PJ heeft geschreven op 2 oktober 2017
Wat een mooie facelift van de Iceno site!!!! Compliment!
Caroline uit Rijnsburg heeft geschreven op 1 oktober 2017
Ziet er strak uit, gefeliciteerd! 😚
Jolanda uit Hilversum heeft geschreven op 30 september 2017
Mooie nieuwe site 😃