Agenda inloop workshops

Tijdens de keukentafelworkshop kies je zelf wat je graag wilt maken. De gezellige middag of avond wordt verzorgd met hapjes en drankjes. Alle prijzen zijn altijd inclusief materiaal, gebruik gereedschap en btw. Geen verrassingen dus achteraf. Bij meer dan 5 personen boekt je al een eigen datum aan de keukentafel of op een locatie naar wens.

Corona update: met de 1,5 meter regeling kunnen maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens een les of workshop aan de keukentafel volgen. Beschik jij over een ruimere locatie dan zijn ook grotere groepen toegestaan mits we veilig met elkaar kunnen omgaan.

Bel of mail voor meer informatie en mogelijkheden.

Diverse dagworkshops

Kies uit het werken met zelfhardende klei, textielverharder, speksteen, mixed media of mozaïek. Afhankelijk van je keuze krijg je uitvoerig uitleg over de opbouw van je werk en ga je direct aan de slag. Aan het eind van de middag neem je je kunstwerk mee naar huis.

Prijs 69 euro inclusief lunch.

Geplande data:
zaterdag 12 juni van 10.00 – 16.00 uur
en zaterdag 24 juli, 11 september, 16 oktober, 20 november 2021

Aanmelden en meer informatie

Meer info en aanmelden
Epoxy almere

Epoxy workshop

Met Epoxy giethars maak je originele, abstracte schilderijen of een tafelblad. Je krijgt uitleg over het werken met epoxy, diverse technieken, cellen maken, gebruik van pigmenten, toevoegingen en mogelijkheden. Meer over epoxy

Geplande data:

vrijdag 23 juli 19.30 – 21.30 uur
vrijdag 10 september 19.30 – 22.00 uur

Direct aanmelden

Mozaïek workshop

Maak een schaal, dromenvanger of vlinder met prachtig glasmozaïek. Prijs vanaf 35 euro Meer voorbeelden

Geplande data:
vrijdag 25 juni 19.30 – 22.00 uur
vrijdag 30 juli, 17 september, 22 oktober 2021

Direct aanmelden
Speksteen iceno

Speksteen amulet

Speksteen is een zachte steen die eenvoudig bewerkt wordt met raspen en vijlen. Je maakt een prachtig sieraad of amulet. Prijs all in 1 ketting 25,- euro 2 kettingen 35 euro Meer voorbeelden

Geplande data:
vrijdag 25 juni 19.30 – 22.00 uur
vrijdag 30 juli, 17 september, 22 oktober 2021

Direct aanmelden

Glasdecoratie G’art a vous

Tijdens deze workshop leer je een eenvoudige maar erg mooie glasdecoratie techniek. Daarbij maken we gebruik van een servet. Prijs 49,95 euro

Geplande data:
vrijdag 18 juni 19.30 – 22.00 uur
vrijdag 16 juli, 24 september, 29 oktober

Meer over glasdecoratie

Direct aanmelden
Zeepworkshop Fam Runderkamp

Groepen en bedrijven

Vanaf 5 personen boek je al een eigen workshop op locatie, bij je thuis, aan de Iceno keukentafel, op kantoor of waar dan ook.

Een zeepparty als invulling van een verjaardagsfeest of familie uitje,  speksteen bewerken met de personeelsvereniging? Er is altijd wel een gezellige reden om met elkaar creatief aan de slag te gaan. Vraag naar de mogelijkheden. Iceno zorgt voor alle materialen, gereedschap en voldoende workshopbegeleiders afhankelijk van het aantal deelnemers. Naar wens organiseren wij een volledig evenement of feest in samenwerking met onze partners.
Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verzorgen van doorlopende en diverse workshops op locatie. Je gasten zijn ca. 20-40 min bezig en nemen een mooi cadeau mee naar huis, naar wens voorzien met logo. Vraag hiervoor een offerte op maat.

Meer info