Agenda 2018-07-03T23:36:52+00:00

Agenda

Tijdens de keukentafelworkshop kunt u zelf kiezen wat u graag wilt maken. De gezellige middag/avond wordt verzorgd met hapjes en drankjes. Alle prijzen zijn altijd inclusief materiaal, gebruik gereedschap en btw. Geen verrassingen dus achteraf. Data: 29 juni, 14 september, 26 oktober, 30 november.
Kerstworkshops 12, 14 en 15 december

Zeepketting Ibiza Style

Zeepketting ‘ Ibiza Style’

Maak een super  hippe zeepketting in Ibiza Style. U kleurt en geurt zelf de zeep. Er zijn veel verschillende mallen, kralen, schelpen, veren en linten.
Meer voorbeelden

Vrijdag avond 19.30 uur – ca. 22.30 uur aan de Iceno keukentafel

Geplande data:
14 september 2018
Prijs vanaf € 25,-

Direct aanmelden

Dromenvanger

Maak zelf een gave dromenvanger van glas mozaïek. Versier deze met veren, linten en kralen. Helemaal van deze tijd.
Meer voorbeelden

Vrijdag avond 19.30 uur – ca. 22.30 uur aan de Iceno keukentafel

Geplande data:
14 september 2018
Prijs vanaf € 37,50

Direct aanmelden

Zeepworkshop Fam Runderkamp

Groepen en bedrijven

Vanaf 5 personen kunt u al een eigen workshop organiseren op locatie, bij u thuis, op kantoor of waar dan ook.

Een zeepparty als invulling van een verjaardagsfeest of familie uitje,  speksteen bewerken met de personeelsvereniging? Er is altijd wel een gezellige reden om met elkaar creatief aan de slag te gaan. Vraag naar de mogelijkheden.

Iceno zorgt voor alle materialen, gereedschap en voldoende workshopbegeleiders afhankelijk van het aantal deelnemers. Naar wens kunnen wij ook een volledig evenement organiseren in samenwerking met onze partners. U kunt al een workshop boeken vanaf € 25,- per persoon

Direct aanmelden

Speksteen bewerken iceno

Nieuwe les: Beeldhouwen met speksteen

Met speksteen kunt u prachtige beelden maken. De steen die u kiest vormt het uitgangspunt voor uw beeld. Uw inspiratie wat u ervan maakt. Meestal kijken we of een steen al een goede basisvorm heeft, of u kijkt juist andersom. Wat zie ik in de steen en u werkt dat verder uit. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de lessen begeleid ik u stap voor stap met het bewerken van uw steen. U leert omgaan met diverse gereedschappen, schuren, polijsten en waxen.

De lessen bieden wij u aan in samenwerking met het Kunstzinnig centrum Randstad elke donderdag avond van 19.30 tot 22.00 uur en vrijdag middag van 12.30 tot 15.00 uur.

Meer over  speksteen of direct aanmelden

Iceno powertex schilderij buddha 3

Powertex open dag 26 augustus van 11 – 15 uur

Powertex is een textielverharder waarmee u beelden, sculpturen en schilderijen kunt maken die ook geschikt zijn voor buiten. Tijdens de workshop is het mogelijk om een klein schilderij (mixed media techniek) of buddha schaal te maken. Tijdens een dagworkshop op locatie is het ook mogelijk om een sculpture, torso, landschap op frame of schilderij te maken. Tijdsduur workshop: vanaf 3 uur.  Prijs vanaf € 55,-

Omdat het materiaal zo veelzijdig is bieden wij ook lessen aan in samenwerking met het Kunstzinnig centrum Randstad op elke donderdag avond van 19.30 – 22.00 uur en/of vrijdag middag van 12.30 tot 15.00 uur.

Mixed Media: Tijdens de keukentafel workshop kunt u kennis maken met mixed media technieken. We werken op een lijst van 50 x 50 cm met diverse materialen en Powertex.   Meer over Powertex of direct aanmelden