ICENO creatieve cursus pakketten

In een serie van 6 lessen ga je lekker creatief aan de slag op jouw eigen niveau. Of je nu ervaren bent, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby; er is zeker een cursus die bij jou past! Waar je voorheen in 1 avond of middag je creatie af moest krijgen, heb je nu heerlijk de tijd. Ga je vooral voor gezellig en creatief bezig zijn, of wil je het mooiste powertex beeld of mozaiek maken dat je kunt bedenken? Het kan allemaal! Tijdens de lessen besteed ik veel aandacht aan de techniek, zodat je zelf thuis aan de slag kunt. Zie je een mooie creatie op Pinterest, dan belet niets jou om het zélf thuis na te maken. Er is voor iedereen een passend pakket.

Lestijden:

  • Elke donderdag en maandag avond van 19.30 – 22.00 uur
  • Vrijdagmiddag in de even weken van 13.30 – 16.00 uur vanaf September

Kies hieronder het creatieve pakket dat bij jou past

Techniek pakket

In dit creatieve techniek pakket ben je heerlijk bezig en leer je omgaan met zelf hardende klei, mozaïek en decoupage/servet technieken. Aan het eind van de cursus ga je naar huis met ca. vier eigen werkstukken.

> Meer info over dit pakket

Direct aanmelden
Schaal mozaiek iceno

Mozaiek lessen

Je start met het maken van een ontwerp op b.v. een mdf plaat van max. 40 x 60 cm. Uiteraard begeleidt ik je daarin. Met glasmozaïek stenen creëer je je eigen kunstwerk. Ook schelpen, takken en andere, misschien wel persoonlijke elementen, kunnen verwerkt worden.

> Meer info over dit pakket

Direct aanmelden
Sneeuwuil powertex iceno

Powertex pakket

Powertex textielverharder biedt eindeloze mogelijkheden voor beelden, sculpturen en mixed mediatechnieken. Tijdens de lessen leer je alles over de opbouw van een frame en boetseren met deze vorstbestendige en zelf hardende klei. Maar ook hoe je stof verhard en gipsen hoofden verwerkt.

> Meer info over dit pakket

Direct aanmelden
Speksteen bewerken iceno

Speksteen bewerken

Een mooie zachte speksteen van ca 3 – 5 kg bewerk je met vijlen en raspen volledig op gevoel totdat er een mooie vorm ontstaat. Met speksteen werken is zeer rustgevend en het resultaat altijd verbluffend.

> Meer info over dit pakket

Direct aanmelden
Keukentafel workshop in Almere bij Iceno

Losse les

Heb je om wat voor reden dan ook een losse les nodig dan kan dat mits er plek is op een reguliere cursusavond. De kosten hiervoor zijn 22,50 euro. Na ontvangst van het aanmeldformulier nemen wij contact met u op.

Direct aanmelden