Cursussen2019-02-03T22:38:07+00:00

Nieuw bij ICENO:  creatieve cursus pakketten

Vanaf nu kun je in een serie van 6 middagen of avonden lekker creatief bezig zijn op jouw eigen niveau. Of je nu ervaren bent, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby; er is zeker een cursus die bij jou past! Waar je voorheen in 1 avond of middag je creatie af moest krijgen, heb je nu heerlijk de tijd. Ga je vooral voor gezellig en creatief bezig zijn, of wil je het mooiste powertex beeld of mozaiek maken dat je kunt bedenken? Het kan allemaal! Tijdens de lessen besteed ik veel aandacht aan de techniek, zodat je zelf thuis aan de slag kunt. Zie je een mooie creatie op Pinterest, dan belet niets jou om het zélf thuis na te maken. Er is voor iedereen een passend pakket.

Kies hieronder het creatieve pakket dat bij jou past 

Keukentafel workshop in Almere bij Iceno

Techniek pakket

In dit creatieve techniek pakket ben je heerlijk bezig en leer je omgaan met zelf hardende klei, mozaïek en decoupage/servet technieken. Aan het eind van de cursus ga je naar huis met vier eigen werkstukken. 6 middagen of avonden voor maar 139 euro.

> Meer info over dit pakket

> Tijdsblokken bekijken

> Direct aanmelden

Powertex pakket

Powertex textielverharder biedt eindeloze mogelijkheden voor beelden, sculpturen en mixed mediatechnieken. Tijdens de lessen leer je alles over de opbouw van een frame en boetseren met deze vorstbestendige en zelf hardende klei. Maar ook hoe je stof verhard en gipsen hoofden verwerkt.  Je maakt minimaal één powertex creatie. Deze serie duurt 6 middagen of avonden. Deelname kost 139,- euro

> Meer info over dit pakket

> Tijdsblokken bekijken

> Direct aanmelden

Speksteen bewerken iceno

Speksteen bewerken

Een mooie zachte speksteen van ca 3 – 5 kg bewerk je met vijlen en raspen volledig op gevoel totdat er een mooie vorm ontstaat. Met speksteen werken is zeer rustgevend en het resultaat altijd verbluffend. Doe mee aan deze leuke serie lessen voor 99 euro.

> Meer info over dit pakket

> Tijdsblokken bekijken

> Direct aanmelden